APT Group sprijina primul program de Master in Business Service la Academia de Studii Economie

Cu bucurie vă anunțăm că APT Group, membru al ABSL – Asociaţia Business Service Leaders,  este una dintre companiile care sprijină programul de Master in Business Service, realizat de ABSL în parteneriat cu Academia de Studii Economice. Acest program este menit să susțină dezvoltarea industriei de servicii pentru afaceri – Business Proces Outsourcing (BPO) și să contribuie la dezvoltarea profesională a specialiștilor din această industrie. Inițiativa ABSL de a dezvolta un astfel de program este unul dintre obiectivele principale ale asociației și anume „Transformarea Sistemului Educațional Român”.

Pe întreg parcursul programului de masterat, studenții vor fi angajați part-time în cadrul companiilor care susțin programul. Totodată, după finalizarea fiecărui an de studiu, studenții beneficiază de stagii de practică plătite în companii din industria serviciilor pentru afaceri. Aceste stagii vor dura 3, respectiv 6 luni și reprezintă oportunitatea perfectă de a pune în aplicare toate cunoștințele acumulate.

APT susține acest program de masterat prin programe plătite de internship pe parcursul celor 2 ani de masterat și încurajează tinerii interesați de dezvoltarea lor profesională în direcția industriei de servicii să aplice la acest master.

Înscrierea se face între  25 – 27 iulie 2016 la ASE.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial: http://mbs.ase.ro

Persoană de contact: Simona Dobre, email: simona.dobre@apt.ro

2018-03-12T13:58:34+00:00