Grupul Work Service a preluat 55% din actiunile a 4 companii din Grupul APT care ofera servicii de resurse umane

În luna iunie 2017, Grupul APT a semnat un contract de vânzare cu Work Service Group, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de resurse umane din Europa Centrală și de Est. Conform acestui contract, Work Service Group a preluat 55% din acțiunile a 4 companii din grupul APT: APT Resources & Services SRL, APT Human Resources SRL, APT Broker SRL și APT Finance Broker SRL. În urma acestei tranzacții, în ultimul trimestru din 2017, cele doua companii APT care oferă servicii de resurse umane vor fi intergrate în brandul Work Service, iar serviciile de intermediere financiară își vor desfășura activitatea sub brandul Finance Care, parte integranta a Work Service Capital Group. 

Celelalte 2 companii din grupul APT, APT New Business Solutions SRL și APT Evolution SRL, care furnizează servicii de marketing și comunicare, evaluare profesională a angajaților, programe de dezvoltare pentru angajați și dezvoltare de software nu au făcut obiectul acestei tranzacții și își vor continua operațiunile sub brandul APT. 

Managementul celor 4 companii integrate în Work Service va fi asigurat de către actualul CEO, doamna Sorina Donisa, care va rămâne și acționar, alături de Domnul Wojciech Mora, reprezentantul Work Service în România.

Această achiziție reprezintă o confirmare a performanței brandului APT pe piața serviciilor profesionale din România. Integrarea va oferi companiilor APT mai multă experiență și oportunități de creștere și de a adăuga valoare serviciilor livrate către partenerii săi.

2018-03-12T13:58:34+00:00